ee-team-2016

Lijkt het je leuk om bij ons te komen werken? Lees hier meer >

Great Place to  Work

Wij houden jaarlijks een onderzoek onder onze collega’s om te kijken of we nog wel een beetje een leuk bedrijf zijn en wat we kunnen verbeteren.

Goede balans met privé en lachen met je collega’s

Dit doen we extern met het internationaal hoog aangeschreven ‘Great Place to Work’ instituut waarbij met ruim 50 vragen inzicht op deutailnivo van het bedrijf wordt gekregen.

De vragen zijn anoniem, dus er kan ook even flink de waarheid worden verteld :-).  

De uitkomst van de laatste enquete was een geweldig aantal van 83 punten op een totaal van 100. Wij zetten dit cijfer weer om naar een schaal van 0 tot 10 om een lijn te houden in de resultaten van de verschillende onderzoeken die we doen (zie ook Happy Client Score), derhalve een 8,3 op de schaal van EuroEconomics :-).

“It is my second home!”

Het instituut verstrekt ons na het onderzoek reacties waarvan zij vinden dat wij daar wat mee moeten doen. Uit de laatste enquete onder andere: meer opleidingsmogelijkheden svp! (Nog meer? OK, gaan we voor zorgen!).

Gelukkig wordt er ook een selectie van -anonieme en niet te traceren- reacties gegeven die onze collega’s als motivatie aangeven waarom Euro Economics een Great Place to Work is.

De mooiste van het afgelopen jaar was: “It is my second home!”

Wil je ook gezellig bij ons werken?

Wil je werken aan onze toekomst en aan die van jezelf?

Bezoek dan de pagina Gezellig bij ons werken.

EuroEconomics > Great Place to Work