ee-team-2016

Wil je een vraag stellen over onze Happy Client Score? Van harte welkom, klik hier >

Happy Client Score

Vanwege ons “happy clients” streven houden we jaarlijks een onderzoek onder onze relaties 

Laatste Happy Clients Score: 9,2

Onze Happy Client Score is gehouden onder een ‘random selectie’ van ruim 500 relaties.  We haalden een Net Promotor Score van +84 (op de schaal van -100 tot +100), wat op een schaal van 0 tot 10 een beter te begrijpen Happy Client Score van 9,2 is. 

Dit is te vergelijken met (zelfs boven) scores van Ikea, Zara, Google en Harley Davidson. (Wow, wat een eer!)

Internationaal erkende methodiek

Wij gebruiken de methodiek van de wereldwijd erkende Net Promotor Score die vooral door het internationale grootbedrijf wordt toegepast.

Het resultaat is gebaseerd op de uitkomst van slechts één vraag “hoe groot acht je de kans op een schaal van 1 tot 10 dat je ons bedrijf aan vrienden of relaties zou aanbevelen”.

De relaties die ons belonen met een 9 of een 10 worden geacht promotors te zijn, degenen die een 6 of minder geven een criticaster.

Het percentage promotors minus het percentage criticasters levert vervolgens een score op tussen de -100 en +100. Dit is de Net Promoter Score.

Schaal van 0 tot 10

Het enige wat wij hebben veranderd is dat we de schaal van de Net Promotor Score van -100 tot +100 omzetten naar een in Europa meer zeggende schaal van 0 tot 10. En dit noemen we onze Happy Client Score, klinkt leuker :-).

Kunnen wij ook onze best voor jou doen?

Heb je vragen aan ons of kunnen wij je van dienst zijn? Laat het ons makkelijk weten.

Wij zijn je graag van dienst.

Stel makkelijk je vraag

 

Je krijgt binnen 1 werkdag reactie