piloten in spanjeFoto: vliegveld Madrid

Buitenlandse piloten in Spanje

Wil je direct makkelijk een vraag stellen? Klik hier. Geen kosten >

Dutch Pilot Desk Spain

Er wonen veel niet-Spaanse piloten en cabinemedewerkers in Spanje die vliegen voor niet-Spaanse vliegmaatschappijen.

Voor hen kan een speciale fiscale regeling toegepast worden waarvoor wij dé specialist in Spanje zijn.

Fiscale regeling voor piloten en cabinemedewerkers in Spanje

Zowel voor het benutten van speciale regelingen in Spanje, het succesvol terugvragen van onterecht afgedragen belasting (voornamelijk vanwege onwetendheid van speciale regelingen), maar ook voor het fiscaal gunstig remigreren ben je van harte welkom bij ons.

Waarom Euro Economics? Vijf redenen:

 1. Euro Economics heeft als eerste de betreffende regeling door de Spaanse fiscus specifiek voor piloten in een ‘ruling’ bevestigd gekregen.
 2. Euro Economics heeft met succes belasting terug kunnen vorderen van de Spaanse fiscus voor luchtvaartmedewerkers waar deze regeling niet goed of helemaal niet was toegepast.
 3. Euro Economics heeft de basisinformatie van deze regeling in een Nederlandstalige brochure staan die we je als service graag toesturen.
 4. Vele andere vragen zullen door je collega’s al eerder aan ons gesteld zijn. Wij hebben de antwoorden en informatie gedocumenteerd en sturen je ook deze graag als service toe.
 5. Wij hanteren onze laagste tarieven voor luchtvaartmedewerkers. Dit zonder enige concessie ten aanzien van de kwaliteit. Je bent bij ons in goede handen.

Meer informatie of een vraag stellen?

Ben je piloot, woon je in Spanje, of overweeg je in Spanje te komen wonen? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden ter beschikking gesteld.

Wij zijn je graag van dienst.

Invullen kost minder dan een minuut

  Naam

  Je e-mail (verplicht)

  Telefoonnummer (optioneel)

  Woonplaats (verplicht)

  Land (verplicht)

  Maatschappij waarvoor je vliegt (optioneel)

  Je vraag

  Ik ga ermee akkoord dat Euro Economics mijn gegevens behandelt. Tevens heb ik de Privacy policy gelezen en begrepen. Concreet: je gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verkocht of ter beschikking gesteld.

  ..

  Je krijgt binnen 1 werkdag reactie

  Gegarandeerd relevante informatie. Geen kosten