palma de mallorca

Euro Economics Mallorca

Direct een vraag stellen aan onze collega’s in Mallorca? Stel deze makkelijk hieronder.

Voor bedrijven, veilig je woning kopen en belastingzaken

Euro Economics Mallorca wordt geleid door partner en directeur Vincent Werner. We houden kantoor in de hoofdstraat San Miguel van het mooie historische centrum van Palma – dat is lekker werken – waar wij onze relaties op een persoonlijke en ultramoderne wijze bijstaan.

De Balearische Eilanden bestaan uit Ibiza, Formentera, Mallorca en Menorca. Vanuit Palma begeleiden we relaties op alle vier de eilanden.

Makkelijk boekhouden voor bedrijven

Bedrijven en ondernemers willen zich focussen op hun core business en de rest moet als het even kan automatisch gaan.

Dat is precies wat wij graag leveren. Automatische verwerking van de financiële data (vroeger ook wel boekhouding genoemd :-), belastingaangiften en alles wat daaraan gerelateerd is. 

Als je een bedrijf wilt oprichten hebben wij een Nederlandstalig stappenplan voor je zodat je snel en goed van start kan.

We hebben een Nederlandstalige kennisdatabase met antwoorden op veel voorkomende vragen. Zo kunnen we onze relaties snel informeren zonder dat zij extra kosten hebben.

Zo maken we het graag zo makkelijk mogelijk, kwestie van meedenken :-).

Veilig je woning kopen op de Balearen

Het komt ook in Spanje nog veel te vaak voor, ook op de Balearische Eilanden, dat woningen niet goed geregistreerd staan en dat er andere problemen zijn die je niet verwacht, zoals beslagen van de fiscus of andere beslagen die nooit van de woning zijn afgehaald.

Ook is er met regelmaat spake van illegale bijbouw of andere zaken die bijvoorbeeld weer problemen met de verzekering kunnen geven (en dan uiteraard pas op het moment dat er schade is …).

Verder zijn reserverings- en koopcontracten doorgaans opgesteld in het belang van de koper en makelaar, met (te) korte termijnen om te beslissen en een eventuele financiering te regelen waarbij, als je dat niet binnen de termijn lukt, je de aanbetaling van doorgaans 10% verliest.

Allemaal zaken die gecontroleerd dienen te worden en in jouw belang aan de verkoper, makelaar en notaris kenbaar gemaakt dienen te worden. Wij willen dat je je woning veilig en zonder problemen koopt zodat je er van kan genieten.

Het maximale resultaat en minste tijdsverlies haal je door ons zo vroeg mogelijk in te schakelen. Ons vroeg inschakelen leidt niet tot extra kosten, integendeel, we kunnen zo juist eerder kosten voor je besparen.

Bel ons, mail ons of bezoek ons, we zijn  je graag van dienst.

Nederlandstalige begeleiding bij belastingaangiften

Wij verzorgen alle belastingaangiften in Spanje en je kunt met ons in het Nederlands corresponderen.

We attenderen je op deadlines, houden je van belangrijke ontwikkelingen op de hoogte en werken snel en efficiënt. Zo ben je zo min mogelijk tijd kwijt aan je belastingzaken en kun je maximaal van Spanje genieten 🙂

Je kan een kijkje nemen op onze website BelastingenSpanje.nl, hieronder gratis je vraag stellen of direct contact met ons opnemen. Je bent van harte welkom.

Makkelijk je vraag stellen kost je minder dan een minuut

  Naam

  Email

  Plaats

  Land

  Telefoonnummer (optioneel)

  Bedrijfsnaam (als van toepassing)

  Je vraag of bericht

  Ik ga ermee akkoord dat Euro Economics mijn gegevens behandelt. Tevens heb ik de Privacy policy gelezen en begrepen. Concreet: je gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verkocht of ter beschikking gesteld.

  Je krijg binnen 1 werkdag reactie

  Gegarandeerd relevante informatie. Geen kosten