Jeroen OskamDe partners van Euro Economics: Barbara Ingenbleek, Dick Roest, Jeroen Oskam en Edwin van der Westen

Euro Economics Holding

Direct makkelijk een vraag stellen aan onze directie? Zie de emailadressen hieronder.

Klanttevredenheid > Daar gaat het om!

De algemene directie van Euro Economics wordt gevormd door Edwin van der Westen en Jeroen Oskam. Ook deze zijn met de deur open voor klanten en medewerkers ‘gewoon’ werkzaam op onze kantoren. 

Zij zetten zich volledig in voor relaties en het verbeteren van kwaliteitsprocessen om de klanttevredenheid continu te optimaliseren.

Wil je meer lezen over ons ontstaan en ons verhaal? Klik hier.

Clear & Clever > We make it easy

Een belangrijke wijze waarop wij invulling willen geven aan kwaliteit, is dat relaties onze dienstverlening als ‘clear & clever’ ervaren.

Ons werkveld is op onderdelen complex en vervuld met vaktermen, hier willen wij onze relaties niet lastig mee vallen. Integendeel, wij willen Spaanse regelgeving en verplichtingen omzetten naar heldere rapportages die onze relaties in één oogopslag het gewenste inzicht verstrekken.  We make it easy.

Op deze wijze willen wij drempels verlagen en er zo aan bijdragen dat onze relaties zich kunnen richten op datgene waarvoor zij naar Spanje zijn gekomen. Zoals succesvol zaken doen en genieten van het leven 

Mail Edwin of Jeroen > Welkom!

Klanttevredenheid en kwaliteit vinden wij zeer belangrijk. Opmerkingen of suggesties die hier betrekking op hebben zijn dan ook altijd welkom bij Edwin van der Westen en Jeroen Oskam.

Maar heb je wellicht een heel andere vraag over Euro Economics? Laat het ons weten, je bent van harte welkom.

Je ontvangt binnen 1 werkdag een persoonlijke reactie.