Euro Economics Alicante

Direct makkelijk een vraag stellen aan onze collega’s in Alicante? Welkom via het formulier hieronder.

Je lokale aanspreekpunt aan de Costa Blanca

Euro Economics Alicante is opgericht in 2017 met als doel om een lokaal aanspreekpunt te hebben voor de vele Nederlanders en Belgen die aan de Costa Blanca van Spanje wonen, die daar bedrijfsbelangen hebben of een vakantiewoning bezitten. 

Nederlands Business Centrum in La Nucia

Het kantoor is gevestigd in de villa van het Nederlandse Business Centrum in het villadorp La Nucia, nabij Benidorm.

Omdat de naam La Nucia in het buitenland minder bekend is, is de naam van de provincie en ook de dichtstbij zijnde stad aangehouden voor de naam van het kantoor: Euro Economics Alicante.

Boekhoudingen en belastingaangiften

Voor bedrijven zijn wij gespecialiseerd in het oprichten van een (dochter-) bedrijf in Spanje en het verzorgen van boekhoudingen en controles van Spaanse filialen van Nederlandse en Belgische moederbedrijven.

Voor particulieren zijn wij gespecialiseerd in het verzorgen van belastingaangiften waarbij er ook sprake is van inkomsten of bezittingen van buiten Spanje.

Makkelijk je vraag stellen

We nodigen je graag uit voor een afspraak bij ons op kantoor of om ons hieronder je vraag te stellen. Je kunt ook rechtstreeks mailen naar onze kantoormanager Marieke van den Boom.

Je vraag stellen kost je minder dan een minuut

  Naam

  Email

  Plaats

  Land

  Telefoonnummer (optioneel)

  Bedrijfsnaam (als van toepassing)

  Je vraag of bericht

  Ik ga ermee akkoord dat Euro Economics mijn gegevens behandelt. Tevens heb ik de Privacy policy gelezen en begrepen. Concreet: je gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verkocht of ter beschikking gesteld.

  Je krijgt binnen 1 werkdag reactie

  Gegarandeerd relevante informatie. Geen kosten