salarisadministratie spanjeFoto: Cadiz

Salarisadministraties Spanje

Makkelijk je vraag stellen? Klik hier. Vrijblijvend, geen kosten >

Internationale specialist in Spanje

Wij zijn specialist in het verzorgen van salarisadministraties in Spanje waarbij met internationale aspecten rekening dient te worden gehouden.

Onze relaties variëren van (professioneel) kleinbedrijf tot beursgenoteerde multinationals en hebben in Spanje van 1 tot 1.000 medewerkers.

Arbeidscontracten & Subsidies

Wij verzorgen bij het aannemen van een medewerker het volledige traject. Wij informeren en adviseren inzake arbeidscontracten, kunnen deze opstellen, we zorgen voor de aanmeldingen van de medewerkers bij de sociale zekerheid (‘seguridad social’) en we attenderen op subsidies en zorgen voor toepassing hiervan. Dit zowel voor residente als niet-residente medewerkers.

All-in

Wij zijn bekend met clausules die in andere landen kunnen worden toegepast maar in Spanje met een andere regelgeving geconfronteerd worden en wij weten hoe om te gaan met volmachten om aansprakelijkheidsrisico’s te beperken.

Uiteraard kunnen wij ook het ontslag van medewerkers verzorgen. Ook als de tekenbevoegden in het buitenland zijn. Wij kunnen het gehele traject begeleiden, steeds in het maximale belang van onze opdrachtgevers.

Portal

Onze salarisadministratie voor buitenlandse bedrijven in Spanje is compleet: salarisstroken, premieafdrachten, belastinghoudingen, verplichte formulieren, overzichten, journaalposten voor de boekhouding, enzovoorts. Uiteraard hebben wij een portal waar medewerkers direct toegang tot de eigen gegevens hebben.

Wij zijn bekend met de verschillen tussen Spanje en andere landen. Wij leggen dit zo helder mogelijk aan je uit.

Kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag of wil je een voorstel voor het voeren van je salarisadministatie in Spanje? 

Laat het ons weten, we zijn je graag van dienst.

Je vraag stellen kost je minder dan een minuut

Stel makkelijk je vraag

..

Je krijgt binnen 1 werkdag reactie. Geen kosten